Leuk dat je lid wilt worden van Toneelgroep Leute vzw uit Burcht/Zwijndrecht. 

Om er zeker van te zijn dat we over de juiste gegevens beschikken en om in orde te zijn met de Europese wetgeving rond privacy (GDPR) hebben we een aantal vragen voor jou. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens, vind je op de pagina met onze privacyverklaring.

Vul onderstaand formulier zo correct mogelijk in, bevestig dat we je mogen contacteren via e-mail en klik op Abonneren op lijst, onderaan de pagina, zodat we de zekerheid hebben dat we alle info die bedoeld is voor leden aan jou mogen bezorgen via e-mail. Betaal vervolgens zo snel mogelijk jouw lidgeld (15 EUR) op rekeningnummer BE97 0016 5393 2549 met vermelding van jouw naam, zodat we je kunnen inschrijven bij Opendoek. Op die manier ben je automatisch verzekerd én officieel lid van onze toneelgroep.


Alvast WELKOM!

Leutige groetjes
* verplichte velden

Toneelgroep Leute vzw gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen. In overeenstemming met onze privacyverklaring, willen we graag jullie toestemming vragen om gebruik te maken van volgende gegevens:

Email Marketing Powered by Mailchimp