Blijf op de hoogte van komende producties en eventuele andere activiteiten die wij organiseren door je in te schrijven op onze mailinglist. We beperken het aantal mails tot het absolute minimum en brengen je dus alleen op de hoogte wanneer we een nieuwe voorstelling willen promoten of als er een gelijkaardige activiteit door ons georganiseerd wordt.

Om er zeker van te zijn dat we over de juiste gegevens beschikken en om in orde te zijn met de Europese wetgeving rond privacy (GDPR) hebben we een aantal vragen voor jou. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens vind je op de pagina met onze privacyverklaring.

Geef je e-mailadres in, bevestig dat we je mogen contacteren via e-mail en klik op Abonneren op lijst, onderaan de pagina, zodat we de zekerheid hebben dat we alle info die relevant is voor sympathisanten aan jou mogen bezorgen via e-mail.

Alvast BEDANKT!

Leutige groetjes
* verplichte velden

Toneelgroep Leute vzw gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp